News

Jak smakuje trunek dojrzewający w morzu? La Bandida na łamach Portalu Spożywczego.

Jak smakuje trunek dojrzewający w morzu? La Bandida na łamach Portalu Spożywczego..

W portfolio TiM znajdziemy wyjątkową serię win La Bandida – białe, starzone pod powierzchnią morza, a czerwone, leżakowane w beczkach po whisky. Marka ta zainteresowała redakcję Portalu Spożywczego, czego efektem jest artykuł, który ukazał się na łamach portalu. Z publikacji dowiecie się:

  • Jak narodził się pomysł, by wino leżakowało w pojemnikach umieszczonych pod powierzchnią morza,

  • Jak słona woda i morskie środowisko wpływają na smak i aromat wina,

  • La Bandida Valenciana - co wyróżnia tę hiszpańską linię win dystrybuowaną przez naszą Spółkę

Zachęcamy do lektury i odkrywania nowinek ze świata wina:  Jak smakuje trunek dojrzewający w morzu? Firma TiM zaskakuje nową linią win

03.03.2025

Polecamy

Mogą Ci się też spodobać: