Wczoraj, tj. 16.03.2023 r. już po raz czwarty spotkaliśmy się z naszymi partnerami biznesowymi w ramach projektu „Gruzja od kuchni z winami Gamziri”. Event kulinarny odbył się w Warszawie, w studiu kulinarnym „Smak Kariery”. Nasi goście dzięki pomocy wspaniałego kucharza Artura Wawera przygotowali wyśmienite gruzińskie potrawy, m.in. Chinkali, Chaczapuri oraz Badridżani. Uczestnicy warsztatów degustowali wina z linii Gamziri, które idealnie uzupełniły smak przygotowanych dań.
Spotkanie było okazją do zacieśniania więzi bo nic tak nie łączy ludzi jak smaczna kuchnia i najwyższej jakości wina. Wspólne gotowanie zakończyło się gruzińską biesiadą. To był absolutnie doskonały wieczór.
Gościom serdecznie dziękujemy za udział w wydarzeniu. Z niecierpliwością czekamy na kolejne spotkania!